CONSTRUCCIÓ DE PISCINES

MANTENIMENT DE PISCINES

PRODUCTES

Julián Piscines a Sant Pere i Sant Pau, Tarragona

La seva botiga de piscines

aguasmanchon

aguasmanchonConstrucció de piscinesaguasmanchon

Som especialistes en la construcció de piscines d’obra i transatlàntic armat de PVC. Li oferim construccions de màxima qualitat i disseny, emprant els millors materials per a obtenir un resultat final òptim.
El nostre objectiu principal és obtenir satisfacció de tots els nostres clients. L’assessorarem per ajustar el pressupost a les seves necessitats, obtenint així la piscina que sempre ha somiat.

aguasmanchonReformes i Reparacions de piscinesaguasmanchon

A la nostra empresa som especialistes en reformes i reparacions de piscines. A les piscines d’obra hi ha moltes possibilitats de rehabilitació i el preu variarà depenent de l’opció escollida. Es poden fer rehabilitacions integrals de revestiments o d’instal·lacions. Fins i tot es podrien fer ampliacions de superfície, col·locació d’hidromassatge, reducció de profunditat.

Construcción de piscinas en Tarragona
Construcción de piscinas en Tarragona
Diseño y construcción de piscinas

aguasmanchonManteniment de piscinesaguasmanchon

A la nostra empresa som especialistes en serveis integrals de manteniment de piscines, oferim els nostres serveis a comunitats de veïns i particulars.
El nostre principal objectiu és donar un servei de qualitat que s’ajusti a les necessitats específiques que tenen els nostres clients i adequat a l’estat actual de les instal·lacions.
Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i amb molts anys d’experiència en el sector.

aguasmanchonAlternatives al clor per a piscinesaguasmanchon

Oferim opcions diferents per desinfectar l’aigua de la seva piscina (Brom, Oxigen Actiu, Electròlisi Salina).

Electròlisi Salina –  genera clor a partir de la sal comuna dissolta en l’aigua. Són ben conegudes les propietats antisèptiques de les aigües salobres, sobretot pel tractament d’afeccions en ulls, pell i nas. La desinfecció és més eficient a causa de l’acció combinada del clor i els altres agents que es generen durant l’electròlisi (oxigen actiu) i la mateixa oxidació sobre els elèctrodes de la matèria orgànica present en l’aigua.

L’oxigen actiu  – és ideal per a tots els usuaris de la piscina amb pells sensibles. Gràcies a la millora contínua en aquest producte en els últims 15 anys, el sistema està tan desenvolupat que en països com Alemanya un de cada dos propietaris d’una piscina coberta prefereixin l’ús d’oxigen actiu. L’oxigen actiu no té olor i no irrita els ulls o la pell.

El Brom – no té l’olor característica del Clor ni dels seus estabilitzants. A més, els seus deixius derivats, les bromaminas, no disminueixen el seu poder desinfectant, al contrari que les cloramines. Tot això fa del Brom un producte ideal per a piscines tancades, jacuzzis, spas, etc

Electrolisis salina Els Pallaresos
R

Adreça

Bloc Sant Tomàs. Esc. E 5º-1ª
43007 – Sant Pau i Sant Pere (Tarragona)

R

CONTACTE

Móvil: 600 811 678
Móvil: 671 581 032

R

HORARI

Dilluns a Divendres:
09.00h a 13.30h
17.00h a 19.00h
Sábado :
09.00 a 13.30h